nefejelcs

(ilyenkor mindig rám jön az idézhetnék, de nem, hazel, saját szavaiddal mesélsz el mindent! na.)
((ó, mégiscsak idepakolok egy örkényt, egészségünkre!))

//a színész halála
Ma délután az Üllői út egyik mellékutcájában eszméletét vesztve összeesett Zetelaki Zoltán, a népszerű színművész.
A járókelők bevitték a közeli klinikára, de ott hiába próbálták a tudomány legújabb vívmányaival - még vastüdővel is - életre kelteni. A jeles színész, hosszú haláltusa után, este fél hétkor kiszenvedett; tetemét átszállították a Bonctani Intézetbe.
A Lear király esti előadása e tragikus esemény ellenére is zavartalanul folyt le. Zetelaki késett ugyan egy kicsit, s az első felvonásban feltűnően fáradtnak látszott (néhol szemlátomást a súgó segítségére szorult), de aztán egyre jobban magára talált, s a király halálát már olyan meggyőző erővel jelenítette meg, hogy nyíltszíni tapsot kapott érte.
Utána hívták vacsorázni, de nem ment. Azt mondta:
 Ma nehéz napom volt.

[köszönjük, köszönjük]
ó. na igen, most már tényleg én jövök. háttöö, essünk is neki.
szóval: ez itt hazel, kétharmad részt halott, túl sok kávét iszik, szeret mindent kisbetűvel írni, végtelenül szórakozott, de rendkívül összeszedettnek hirdeti magát, elvileg uralja a káoszt, gyakorlatilag nézz itt szét, überszürrealistaként címkézhető, kémiabuzi, hashtag dejoebácsineírjmárennyihepiendet, bárhol, bármikor képes elaludni, pun intended, nem az a nagyon felfogható-megérthető féle-fajta, de hát ez a művészet, nem?, néha rajzol is, kiskutyamániás, nézné veled a csillagokat, haja bokros esőfelhő, legyen már vége, ámen. halleluja.

/ és ha esetleg vágytok még rá, ezen helyeken mérgezi a levegőt: szilvalekvár, csillagpaletta, zenedoboz, parafatábla;; meg itt vannak a rajzaim is.
galambposta: blackprincessflower@gmail.com

ami itt van: szomorúság meg fájdalom meg többnyire nagyonslash. szoktam tördelni, sokat. néha kicsit zavaros katyvasz a mindenség. ha úgy áll a hold, hepiend is megeshet.

jogok, mert semmi sem az eredetiség virága: saját, züllött novelláimon, illetve kacska történeteimen kívül minden nagyszerű meg híres meg földre szállott angyal írók és rendezők és költők műve, őket tessék szeretni.
képek a támblörről, gugliból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© Agata | WS
x x