2016. augusztus 19., péntek

kiforgatlak


leheletnyi kylux. songfic, első próbálkozás a fandomban (amennyire újabban ráfüggtem, nem is az utolsó)
a zenét {erre} lelitek

  Mosolyog; pilláit leszorítja, puha és illatos minden. Finom, kellemes az érintése, amint Hux mutatóujja szelíden végigszalad az arcán, követve álla vonalát.
  Az csókot hint sápadt nyakára, öleli fáradt testét, és mosolyog, vigyorog, szüntelen-szüntelen. (Megfagy a pillanat, örökkön-örökké itt, ebben a szekundumban lenni.)
  Hideg tenyerét a mellkasán pihenteti;
   – Vetkőzz ki magadból, Ren. – Hangja lágy, simogató. – Tárulkozz ki. Látni akarlak
  És Ren sóhajt, önkéntelen remegés kapja el; ujjait a férfi csuklójára fonja, szorítja, nem ereszti.
  Csendesen szuszogva figyeli a kusza, répavörös tincseket; elhalványodott alsó ajkát harapdálja, nem, most ne játsszuk ezt.
   – Tudni kívánom, miből épülsz fel. – A szeplőtengerbe mered, szereti ezt: a csendet, a sarokban némán pityergő boldogságot. – Mi tesz azzá, aki vagy.
  Lassan fullad bele a hömpölygő, zöld szempárba; érzi, kedvese tekintete darabokra szaggatja, majd nyugtatgató szavakat suttogva újra összerakja. 
  Néha még fáj.
   – Mutasd meg, mi van odabenn. – Hux a homlokát az övéhez tapasztja, olyan közel, annyira közel
  itt van benne a sötétségben az ő sötétségében 
  És fény ő, a jobbik része, erős kar, mely tartja elméjét, ábécés sorrendbe rendezi vadul kavargó gondolatait, szereti őt önmaga helyett is.
   – Fordulj ki magadból.
  Látta már, milyen, mikor teljes valójában tombol. mert tudja mert ismeri mert akárhányszor és akárhol csak hozzáér egy darabkát visz magával a bőréből és tudja ismeri de
  t e t ő t ő l t a l p i g 
   – Szeretni foglak. 

2 megjegyzés:

  1. Ááááá de szeretlek! Meg kell halni milyen szépek! Mindig csodáltam a songficeket mer hogy? hooogy? Szétesek sorry. De a te hibád szóval eh. Én nem tudom, hogy vagy képes ilyenekre. Csak ámulok és bámulok! Répavörös tincsek meg szeplőtengerek áh végem! Hogy lehet így fogalmazni, olyan keserédes és szép és ajj. Üdv a kylux pokolban! Imádom imádlak ők meg imádják egymást, mindenki imád mindenkit! Szóval köszönöm *u* (1000000% al támogatom ezt a mozgalmadat)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uh, vörösebb vagyok, mint egy guzmán bromélia (ノ*゜▽゜*)
      Ezek ketten, mint valami impresszionista festmény, csüngenek a lelkemen, és nem hagynak aludni :'D
      Mindenki imád mindenkit, de főleg én téged c': (ezt most gyorsan zsebre teszem, legyen majd honnan erőt meríteni egy-egy instant halált követően ヾ(・ω・)ノ)

      Törlés

© Agata | WS
x x